Nyheter


Bild på fastigheten Myran med byggnadsställningar

Takbyte

På fastigheten Myran pågår just nu ett takbyte som beräknas vara klart i december 2022.

Bild med grön påse för sopsortering

Sopsortering

Osäker på hur du ska sortera i de gröna och röda påsarna? Här finns en film som visar hur du ska sortera dina sopor samt vart du slänger dina grovsopor.

Bild på man med organistionsschema

Nyanställning samt byte av bovärdar

Den 1 augusti började Niklas hos oss som bovärd. I samband med detta byter vi från den 15 augusti bovärd på en del fastigheter. De fastigheter som inte står med nedan har kvar sin nuvarande bovärd.

Bild på ett fat med jordgubbar

Midsommarafton

På torsdag den 23 juni har vi stängt för besökare och på midsommarafton den 24 juni har vi helt stängt.

Körbärsblommor

Ny hemsida

Nu är vår nya hemsida på plats och vi hoppas att ni ska hitta det ni söker. Är det någon information eller något annat ni vill att vi lägger till vill vi gärna att ni meddelar oss detta. Ni kan maila in era synpunkter via länken nedan.

Logga på fasad

Hyr vår gästlägenhet när du ska få besök

Behöver du tillfälligt utrymme när släkt och vänner kommer på besök? Som hyresgäst har du möjlighet att hyra vår gästlägenhet. Välkommen att kontakta oss för bokning och mer information.

Bild på fastigheten Ryssby 3:11

Vi hade öppet hus i våra nyproducerade lägenheter i Ryssby

Lördagen den 4 december hade vi öppet hus i vårt nybyggda 2-våningshus i Ryssby. Det var ett stort intresse och många som besökte oss denna lördagsförmiddag och det tycker vi var jättetrevligt. Vi svarade på frågor och vi hade också Ljungby [...]

Bild på en röd bygghjälm

Här kan ni läsa mer om våra pågående byggnationer

Det nya huset ska byggas på Harabergsområdet. Det kommer bland annat att byggas 20 st 65+lägenheter, 60 st platser på särskilt boende och 8 st förskoleavdelningar. Du kan redan nu registrera dig i vår kö till 65+lägenheterna.

Bild med skrivbord med dator

Betalning av hyra via e-faktura eller autogiro

Slipp dina pappersfakturor och betala enkelt din hyra med e-faktura eller autogiro. Anmälan kan du göra direkt i din internetbank eller kontakta oss för mer information.

Ljungbybostäder

Vid eventuella frågor som inte kan besvaras på vår hemsida får du gärna kontakta oss via mail så återkommer vi till dig inom kort

info@ljungbybostader.se

Eskilsgatan 11 A
341 30 Ljungby
Box 40
341 21 Ljungby
Måndag - Fredag
kl. 13.00 - 15.00
0372-830 60
Telefontider:
Måndag - Fredag
kl. 09.30 - 11.30