Nyproduktion i Ryssby

Vårt nya bostadshus ligger centralt i Ryssby, i hörnet av Kungsvägen och Storgatan

Huset har 2 våningar  med totalt 8 lägenheter som är fördelade på 6 tvåor och 2 treor. Lägenheterna har en inglasad balkong eller uteplats. Lägenheterna på bottenplan har golvvärme. Väggarna är målade i ljusa kulörer och golven har slitstarkt vinylgolv. Alla lägenheterna har rymliga badrum med tvättmaskin, torktumlare och elektrisk handdukstork. Köken är utrustade med diskmaskin och moderna vitvaror.

I anslutning till huset finns parkering. På gårdsplanen finns tillhörande förråd till varje lägenhet samt ett gemensamt cykelförråd. Lägenheterna och hela gården är rökfritt område.

Individuell mätning och debitering av vatten

Du har själv möjlighet att påverka din månadskostnad för vatten genom individuell mätning – IMD. Med IMD betalar du bara för din faktiska förbrukning. Du kan på så sätt påverka dina kostnader och samtidigt bidra till en bättre miljö.

I Ryssby har man närhet till det mesta

Ryssby ligger cirka 1,5 mil öster om Ljungby och mitt emellan Ljungby och Alvesta. Ryssby har bra bussförbindelser och via Alvesta som är en stor knutpunkt tar man sig lätt vidare till andra städer. Ryssby har både förskola och skola. Det finns även simhall, idrottshall, gym och en utomhus padelbana. Det finns lokal matvarubutik, pizzeria och ett nyöppnat hotell/restaurang – Ryssby hotell. I Ryssby finns även en aktiv samhällsförening.

Anmäl ditt intresse

Du ställer dig i kö genom att registrera dig på www.ljungbybostader.se. Lediga lägenheter publiceras och bokas under ”Ledigt just nu”. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Planritningar


Bild på fastigheten Ryssby 3:11

Läs mer om nyproduktionen i Ryssby i vår broschyr

Kontakta oss

Vid eventuella frågor som inte kan besvaras på vår hemsida får du gärna kontakta oss via mail så återkommer vi till dig inom kort.

info@ljungbybostader.se

Eskilsgatan 11 A
341 30 Ljungby
Box 40. 341 21 Ljungby
Måndag – Fredag kl. 13.00-15.00
0372-830 60
Telefontider Måndag – Fredag
09.30-11.30